Tuff canvas & ikoniska rutor: den nya vintage-serien väcker nostalgiska känslor! Hantverksbyxor i olika tvättar och stilar, bekväma basics i en ledig melange-look och helt enkelt mycket frihet för en individuell look med karaktär - det är e.s.vintage!

HANTVERK VARIERAR. INGET JOBB ÄR DET ANDRA LIKT. OCH BRA ARBETSKLÄDER SPEGLAR DETTA - MED LÖSNINGAR FÖR ALLA SITUATIONER

Därför finns e.s.vintage i hela sex olika byxmodeller: två shorts och fyra långa modeller med olika funktioner.

Från 5-ficks via multipocket till praktiska holster-midjebyxor med verktygsfickor - naturligtvis allt i robust canvas-väv och cool vintage-tvätt. En serie där alla garanterat hittar det de behöver för daglig användning!

Canvas blandad med Cordura®Nyco och T400 Stretch - ett bekvämt, flexibelt material med karaktär

smutståligt melange-utseende med cool tvätteffekt

Tuffa, robusta, smutståliga: de nya shirtsen och långärmarde tröjorna gör vintage-looken perfekt. Den sparsmakat moderna melange-looken avrundar de lediga plaggen på ett skickligt sätt. Och den speciella höjdpunkten: den rutiga skjortan - ett måste för tuffa hantverkare - finns i fyra färger!

Man kunde ju tro att termen "vintage" uppfanns p.g.a. dem: lädertillbehören i hög kvalitet är ett måste för alla e.s.vintage-outfits. Bälten, spikfickor, knivfodral och väl genomtänkta verktygsfickor är tillverkade av högkvalitativt läder och kommer säkert att glädja flera generationer framåt.

Menyn Produkter
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse
sv en