Tuff canvas & ikoniska rutor: den nya vintage-serien väcker nostalgiska känslor! Hantverksbyxor i olika tvättar och stilar, bekväma basics i en ledig melange-look och helt enkelt mycket frihet för en individuell look med karaktär - det är e.s.vintage!

HANTVERK VARIERAR. INGET JOBB ÄR DET ANDRA LIKT. OCH BRA ARBETSKLÄDER SPEGLAR DETTA - MED LÖSNINGAR FÖR ALLA SITUATIONER

Därför finns e.s.vintage i hela sex olika byxmodeller: två shorts och fyra långa modeller med olika funktioner.

Från 5-ficks via multipocket till praktiska holster-midjebyxor med verktygsfickor - naturligtvis allt i robust canvas-väv och cool vintage-tvätt. En serie där alla garanterat hittar det de behöver för daglig användning!

Canvas blandad med Cordura®Nyco och T400 Stretch - ett bekvämt, flexibelt material med karaktär

smutståligt melange-utseende med cool tvätteffekt

Tuffa, robusta, smutståliga: de nya shirtsen och långärmarde tröjorna gör vintage-looken perfekt. Den sparsmakat moderna melange-looken avrundar de lediga plaggen på ett skickligt sätt. Och den speciella höjdpunkten: den rutiga skjortan - ett måste för tuffa hantverkare - finns i fyra färger!

Man kunde ju tro att termen "vintage" uppfanns p.g.a. dem: lädertillbehören i hög kvalitet är ett måste för alla e.s.vintage-outfits. Bälten, spikfickor, knivfodral och väl genomtänkta verktygsfickor är tillverkade av högkvalitativt läder och kommer säkert att glädja flera generationer framåt.

Menyn Produkter
sv en