Menyn Produkter
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse
sv en
Herrar | Dam | Barn
Storlek
Färg
skyddsklasser
12 Artiklar
Ytterligare filter
Popularitet
12 Artiklar

ARBETSSANDALER & ARBETSTOFFLOR
EN ISO 20345 / EN ISO 20347


• Ergiupptagningsförmåga i hälområdet (E)

• Halkskyddande
• Antistatiska egenskaper (A)

idealiska för inomhusarbeten

Andningsaktiva och
perfekt dämpade

arbetstofflor engelbert strauss

Arbetssandaler / arbetstofflor

Skyddsklass

Arbetssandaler och arbetstofflor är ofta ett förstahandsval inom sjukvårds- och hälsomiljö och inom restaurang. En bekväm fotbädd och optimal ventilation är huvudargumenten för arbetstofflor som yrkesskor. Just med tanke på användningen av dessa skor bör man redan i förväg utröna vilken modell som är lämplig för arbetsområdet ifråga.

engelbert strauss arbetstofflor andningsbara

Säkerhet och hälsa


En riskbedömning är det centrala elementet i företagens arbetsskydd. Möjliga risker, t.ex. i köksmiljö kan vara nedfallande föremål, halkrisk och belastning av lederna. Att definiera och bedöma dessa risker är ett första steg i valet av rätt yrkesskor. Den avgörande faktorn är valet av rätt skyddsklass ( arbetsskor eller skyddsskor).

Arbetssandaler OB enligt EN ISO 20347


Halkskydd, dämpning och stabilitet - dessa egenskaper testas noggrant enligt EN ISO 20347. I den lägsta skyddsklassen OB får öppet hälområde förekomma. Fötterna känns alltid svala och sköna, även under heta dagar eller när det är hektiskt. Grundkravet är halkskyddande sula enligt SRA, SRB eller SRC.

bekväma och lätta arbetstofflor

Arbetssandaler och arbetstofflor, testade enligt EN ISO 20347 OB, finns i sortimentet hos engelbert strauss i olika modeller. Vad gäller färgen spelar användningen en avgörande roll. Inom kök och sjukvård dominerar vita och svarta skor fortfarande.

OB Pantolette Gacrux engelbert strauss

Lämpligt för gastronomi enligt BGR 111


Köksskor och samtliga yrkesskor för gastronomi måste erbjuda den allra bästa komforten och hygienen. Många timmars stående och gående, långa sträckor: ovanmaterial, sula och fotbädd måste vara exakt anpassade efter dessa krav. Vår Pantolette Belluno är ett paradexempel på en perfekt kökssko. Ovanmaterialet i äkta läder är okänsligt och lättskött, vilket är ett krav i arbetet på restaurang, matsal, barer, krogar och storkök . Den fällbara hälremmen gör att man kan ställa in storleken individuellt. Sulan är självrengörande och halkskyddande enligt SRC. Arbetstofflan Jena är bränslebeständig, antistatisk och beständig mot animaliska fetter och luter, vilket gör den intressant för många olika områden inom gastronomin. Vitt och svart är de populäraste färgerna även för denna yrkessko. Dessutom kan arbetstofflan fås med färgglada accenter i aubergine, petrol eller azurblå.

Om branschorganisationen föreskriver skyddsskor till gastronomiormådet är ABEBA skyddsskor Rhodos i vitt och svart ett bra val. Dessa yrkesskor har stålkappa och passar för gastronomi enligt BGR 111; en riktig allroundsko för yrkeslivet. En arbetstoffla för dam och herr, från storlek 36 till 46.

Vita yrkesskor för sjuk- och hälsovård


Kläder och skor är vita inom många vårdyrken och på mottagningar och kliniker. Vita arbetstofflor är en vanlig syn, framför allt på sjukhus. Framgångsreceptet för långköraren arbetstoffla ligger helt klart i komforten. Vårdare, sjuksköterskor och läkare är mycket på benen under långa pass. Fötterna måste klara av en hel del. Den som jobbar inom sjukvården behöver yrkesskor som utgör ett stöd framför allt i fotbädden. Skon bör vara lätt för att inte ytterligare belasta lederna vid långvarig användning. Arbetstofflor Naxos är riktiga yrkesskor, specialiserade för klinik och praktik. Denna arbetstoffla i äkta läder är sanitized-behandlad, vilket gör den lukt- och bakteriehämmande. För bättre och säkrare hygien, långvarigt mikrobiellt skydd och lång livslängd tack vare materialskydd.

Tips: de vita allroundstrumporna Classic light light som finns i längderna high, mid och low är en perfekt komplettering till alla vita yrkesskor. De erbjuder klimatkomfort och stabilierar ankel- och framfotsområdet tack vare ringkonstruktionen. Ett plus för användning i skyddsskor är volymvadderingarna vid tår och häl.

Mer
Mindre