Menyn Produkter
Jämförlistor
Produktjämförelse
4 / 4 artikel
max. antal för denna kategori nådd!
Ta bort minst en artikel ur kategorin för att lägga till andra.
Jämförlistor
Produktjämförelse
lades till jämförelselista.
Lägg till artikel
För att kunna jämföra produkter måste de läggas till jämförelselistan.
Jämförlistor
Produktjämförelse
sv en
Herrar | Dam | Barn
Storlek
Färg
Skyddsnivå
58 Artiklar
Ytterligare filter
Popularitet
58 Artiklar

SKYDDSSKOR S3


kontrollerade enl. EN ISO 20345 och uppfyller följande kriterier:

• Halkskyddande (SRA/SRB/SRC)
• Slutet hälområde
• Ergiupptagningsförmåga i hälområdet (E)

• Tåskyddskappa
• Bränslebeständighet hos sulan (FO)
• Antistatiska egenskaper (A)
• Genomtrampssäker sula (P)
• Profilerad slitsula

idealiska för krävande jobb
både inom- och utomhus

Skyddade fötter och perfekt
vattentäthet

Skyddskor S3

Skyddskor S3

Skyddsklass

Det blir inte bättre: skyddsskor S3


På bygget räcker det med ett ögonblicks oaktsamhet, och rutan går i tusen bitar mot marken. Det är inte enbart höga vikter uppifrån som hotar fötterna, utan varje steg måste vara väl genomtänkt. När faror hotar både uppifrån och underifrån, är S3 skyddsskor helt perfekta.

Dessa skor erbjuder skyddet hos arbetsskor i lägre skyddsklasser och har även en genomtrampssäker sula. S3 skyddsskor erbjuder därigenom ett ultimat runtom-skydd: enligt EN ISO 20345 har de ett slutet hälområde, energiupptagningsförmåga i hälområdet (E), tåskyddskappa, halkskyddande sula enligt SRA/SRB/SRC, de är vattentäta och bränslebeständiga, och slitsulan är antistatisk och profilerad.

Det blir inte mycket säkrare.

S3 skyddskor: Arbetsskor i alla färger och former
S3 Skyddskor: Arbetsskor i alla färger och former

Med förstklassiga och robusta läder- och textilytor skyddas foten runtom upp till anklarna. De är dessutom extremt motståndskraftiga och mycket lättskötta. Skyddsskor i sportiga eller klassiskamodeller: tråkiga blir de aldrig. Här har vi ett gigantiskt urval av färger som går långt utöver det konventionella svarta. Söker du sportiga S3 snörstövlar i "gentianablå" eller lågskor "valnöt/vete"? Inga problem!

S3 skyddsskor på byggen


Vattentäta skyddskor s3 med engelbert strauss dryplexx

När kraven ökar, åker skyddsskorna S3 på. Faror lurar överallt på byggena: spik överallt, utstickande rör, nedfallande byggmaterial och tung utrustning. En robust skyddssko enligt DIN EN ISO 20345 är här precis lika viktig som en skyddande hjälm. Eftersom "Safety First"!

Faror lurar även på svetsområdet. En stor del av våra S3 skyddsskor är utrustade med dryplexx®-membranet. Det skyddar inte bara mot vatten utifrån, utan gör skorna mycket andningsaktiva. Fötterna håller sig torra och sköna hela dagen.

Vid jobb som kräver skydd mot elektrostatisk uppladdning måste man ovillkorligen kontrollera att skorna är utrustade med ESD.

Vi trotsar kylan.


Just vid utomhusarbete utmärker sig S3 skyddsskorna särskilt. Här spelar den profilerade sulan en viktig roll. Grus, halkiga skogsvägar eller nedisade gator - skorna ger alltid maximalt grepp. Och den som behöver arbetsskor för vintern har kommit rätt. Tack vare den robusta konstruktionen är S3 skyddsskor varma och sköna. När frosten kommer finns det S3 skor med extra CI-köldisloering, t.ex. Modellen Canopus från engelbert strauss.

engelbert strauss skyddskor S3

Mid-modellerna och skyddsstövlarna håller fötterna varma länge, även vid utomhustemperaturer på minus 17°C. Den som däremot jobbar på heta underlag upp till 150°C behöver stövlar som klarar jobbet. Håll utkik efter HI-värmeisoleringsmärkningen. Dessa arbetsskor klarar hög värme i upp till 30 minuter utan problem.

Arbete på breda fötter


Ju stelare skons konstruktion är, desto trängre kan det ibland bli för tårna, eftersom skon inte ger med sig. Det som kompenseras hos sportskor med flexibla material, kan snabbt leda till problem hos skyddsskor, och orsaka felställningar. För breda fötter erbjuder vi därför skyddsskor S3 med 12 cm fotvidd. Den breda passformen ger tillräckligt med plats och absolut frihet för tårna. För fötter som inte bara är breda, utan mycket stora, erbjuder vi våra skyddsskor upp till storlek 52.

En skyddsklass, olika skyddsskor


Beroende på ändamål, årstid och personliga preferenser finns det oräkneliga alternativ för dam och herr enbart i skyddskategorin S3. Lediga skyddslågskor i sneaker-stil med vridstängning, robusta skyddsskor i mid-variant med 12 cm fotvidd, eller tjocka skyddsstövlar för vinter - hos engelbert strauss hittar du exakt rätt arbetskläder för just dina behov.

Mer
Mindre

Engelbert Strauss AB

Tel
040 694 90 01
Fax
040 694 90 04

Språkval

sv en
Summan av alla priser plus fraktavgifter vid beställning under 1 250,00 SEK i varuvärde.
Summan av alla priser exklusive moms plus fraktavgifter vid beställning under 1 000,00 SEK i varuvärde.