Menu Products
Comparison lists
Product comparison
4 / 4 article
max. number for this category reached!
Please remove at least one article from the category to add further articles.
Comparison lists
Product comparison
was added to the comparison list.
Add article
You will need to add the products to the comparison list to compare them.
Comparison lists
Product comparison
sv en

LexiconT400® Stretch


FULL FLEXIBILITET FÖR FULL KRAFT!

T400® är ett modernt elastomultiesterfiber med utmärkta återvinningsegenskaper. Enormt töjbar i alla riktningar och ger användaren maximal rörelsefrihet. Ett smidigt stretchtyg för komfort, rörlighet, sitter perfekt och har bra passform.

Tactel®


Tactel® är ett PA-material från DuPont™ på merylbas. Det är lätt, vindtätt och till stor del slit- och nötningsbeständigt. Eftersom Tactel® är mjukare erbjuder det betydligt mer komfort jämfört t.ex. med CORDURA®.

Taslan®


Taslan® betecknar alla material vilkas PA-fibrer förändras genom ånga. Det gör att fiberna byggs upp, får mer volym och blir mjukare, men bibehåller sina vind- och vattenavvisande samt andningsaktiva egenskaper.

Teflon®


Textilier utrustade med Teflon® från DuPont™ har en hög smutsavvisningsförmåga, utmärkta fläckskyddsegenskaper och en avrinningseffekt. Dessutom är de ytterst lättskötta, lukt- och färgneutrala. Materialets luftgenomsläpplighet påverkas knappast alls, känslan och strukturen förändras ej.

Thermolite®


Thermolite® från DuPont ger ett förstklassigt luftkonditioneringsmaterial. Det transporterar bort fukten från huden – kroppen förblir angenämt torr. Samtidigt ackumulerar Thermolite® kroppsvärmen i ihåliga fibrer så att en värmeförlust undviks.

Thinsulate®


En mycket bra fodring med utgångspunkt i naturens egen isolering, såsom fjädrar och päls. Hålfibrerna är 40 gånger finare än människohår och uppnår en högre luftinneslutning tack vare den rörliknande formen vid låg vikt.

Det övertygande resultatet:

  • optimal isolering
  • sensationellt låg materialtjocklek
  • andningsaktivitet
  • hög användarkomfort

Engelbert Strauss AB

Phone
040 694 90 01
Fax
040 694 90 04

Language selection

sv en
All prices plus shipping on orders below 1 250,00 kr.
All prices plus VAT plus shipping on orders below 1 000,00 kr.